پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست

کمک‌های جدید آمریکا به شبه نظامیان کُرد در شرق سوریه

یک کاروان جدید مرکب از 60 کامیون حامل کمک نظامی و لجستیکی آمریکایی وارد مناطق تحت کنترل یگان‌های مدافع خلق کُرد در شرق سوریه شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 19
کد خبر: ۱۹۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر ، یک کاروان جدید مرکب از 60 کامیون حامل کمک نظامی و لجستیکی آمریکایی شامگاه یکشنبه وارد مناطق تحت کنترل گروه‌های پ.ک.ک/ی.پ.گ در شرق سوریه شد.

 

به گفته منابع محلی در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی ، این کاروان از طریق گذرگاه سیمالکا از عراق وارد شده و به سمت منطقه خراب عشق در جنوب شهر عین العرب (کوبانی) حرکت کرده است.

 

این منابع گفتند که این کاروان شامل ماشین‌های حفاری ، ژنراتورها ، وسایل نقلیه چهارچرخ ، مخازن سوخت و کامیون‌هایی است که گمان می رود مهمات نظامی را حمل می‌‌کنند.

 

این منابع تاکید کردند که حدود 450 کامیون کمک آمریکایی از حدود یک ماه قبل به انبارهای نظامی خراب عشق رسیدند.

طی چهار سال گذشته ، ایالات متحده انواع مختلفی از سلاح و مهمات و همچنین کمک‌های لجستیکی را به عناصر یگان‌های مدافع خلق و حزب کارگران کردستان ارائه می‌دهد.

 

یگان‌های مدافع خلق با نام اختصاری ی‌پ‌گ، شاخه نظامی حزب اتحاد دموکراتیک است که بر بخش‌هایی از شمال سوریه تسلط دارد و با هر قدرت دیگری که درصدد تسلط بر شمال سوریه برآید مقابله می‌کند و اکثر اعضای این گروه کُرد هستند اما تعدادی از اعراب سنی و مسیحی‌ها نیز در آن عضویت دارند.

 

ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا سال 2014 به بهانه مبارزه با داعش شروع به تسلیح و حمایت نظامی از پ.ک.ک و ی.پ.گ کرد. 28 درصد خاک سوریه در اشغال این گروه‌های تروریستی قرار دارد. آمریکا نیز در این منطقه دارای 18 پایگاه نظامی و حدود 2 هزار سرباز است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار